Seed Search Service
Dienstverlening

Op zoek naar een Kinderopvang in de regio Zevenhuizen

Dan bent u bij het leukste Kinderdagverblijf Zevenhuizen aan het juiste adres. Wij snappen dat ouder zijn soms best zwaar kan zijn tussen alle hectiek en verplichtingen door. Daarom is fijn dat je de kinderen ergens kunt onderbrengen, om jezelf even te ontlasten. Bij ons kunnen u  kinderen de hele dag en avond bij ons terecht. We hebben een grote opvang met slaapruimtes en een speeltuintje voor kinderen. Onze werknemers hebben veel ervaring en zijn goed met kinderen. U kunt op elk moment bij ons terecht en kunt op elk moment langskomen mocht er wat tussen komen waardoor u niet op de kinderen kunt passen, dan kunt u altijd bij ons terecht. 

Onze diensten 

Wij bieden opvang voor de hele dag, zo kunnen kinderen ook bij ons avond eten. Bij bieden peuteropvang aan maar ook opvang voor kinderen tot 12 jaar. Ze krijgen bij ons altijd fruit in de middag en zorgen er ook voor dat ze aan hun slaap toekomen, bij de jongere kinderen. Daarnaast zorgen we dat de kinderen zich goed kunnen vermaken. Zo lezen we  voor en spelen we allerlei spelletjes. Dit zijn vooral groepsactiviteiten zodat de kinderen goed leren samenspelen en contact zoeken met andere kinderen. Zodat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen, en ook wennen aan situaties wanneer hun ouders  even niet in de buurt zijn.  

Veiligheid gezondheid voor uw kind 

Om de veiligheid zo goed mogelijk te garanderen, zijn u kinderen altijd onder toezicht van een van onze medewerkers. En zullen we ze nooit uit het oog verliezen, en ze niks alleen laten ondernemen. Daarnaast hebben al onze medewerkers een Ehbo diploma, zodat we  goed kunnen handelen mocht er iets  gebeuren. We houden er rekening mee als u zoon of dochter geneesmiddelen gebruikt en zullen zorgen dat ze deze ook binnen krijgen. Onze speeltoestellen zijn veilig en geschikt voor kinderen.