Seed Search Service
Image default
Management

Less investment business

Minder investeringsactiviteiten

Als u wilt werken zonder het huis te verlaten, zijn er tal van zakelijke mogelijkheden aan huis met lage opstartkosten.

 

1. Virtueel assistent

Net zoals een persoonlijke conciërge lokale taken afhandelt, helpt een virtuele assistent mensen hun werk en leven te beheren vanuit het comfort van hun eigen huis. De wereld van virtuele assistenten is flexibel, omdat je je kunt specialiseren in algemene administratieve taken of niche-bedrijfsgebieden zoals social media management.

 

Caroline Marshall, oprichter van Upsource, deelde dat ze “in 2020 begon als VA met een investering van heel weinig geld. Ik heb nu een meermaals bekroond VA-agentschap dat vorige maand een Ltd-bedrijf is geworden. Een VA-bedrijf is een geweldige om te beginnen met zeer weinig kosten.”

 

2. Bouw een blog

Het maken en te gelde maken van een blog is een van de meest populaire manieren om online geld te verdienen. James Taylor, een SEO-consultant, raadt aan om naar je hobby’s te kijken als je niet zeker weet waar je moet beginnen. 

 

“Vooral een hobbyblog is een geweldige manier om te beginnen, omdat je nooit zonder ideeën voor inhoud komt te zitten. Je weet waar mensen naar zoeken omdat het je hobby is, en je hebt ongetwijfeld in het verleden naar soortgelijke dingen gezocht. Je weet ook welke producten en informatie mensen nodig zullen hebben om aan de slag te gaan.”

 

Hoewel er enkele opstartkosten zijn, zal je belangrijkste investering om je blog van de grond te krijgen tijd zijn. Mushfiq Sarker, oprichter van The Website Flip, merkt op dat “de vaardigheden die nodig zijn om een website te bouwen bestaan uit SEO, content marketing en enige technische kennis van hoe een website in elkaar zit. Het voordeel hierbij is dat je voor $10 aan de slag kunt om een website te hosten en vervolgens gratis platforms zoals WordPress kunt gebruiken. Wat het leren van de ins en outs van de business betreft, zijn er honderden YouTube-kanalen en blogs die deze onderwerpen behandelen.”

 

Als je eenmaal je blog hebt opgezet, heb je een paar manieren om geld te verdienen. Robert Jones, oprichter van Property Investments UK, merkte op dat blogs “op verschillende manieren geld kunnen verdienen (veel low-cost en no-cost), van partnerships en affiliates, tot display advertising en de verkoop van je eigen producten.” 

 

3. Coaching en overleg

Heb je iets te leren? In plaats van een blog te beginnen, zou je kunnen beginnen met het aanbieden van coaching of consulting sessies. De kosten kunnen in de duizenden lopen als je ze laat oplopen, maar je kunt ook klein beginnen met een eenvoudige website en marketing. Als je het idee eenmaal hebt getest en wat geld hebt verdiend, kun je je bedrijf uitbreiden. 

 

Paige Arnof-Fenn, oprichter en CEO van Mavens & Moguls, zegt dat “het opzetten van een advies- of coachingbedrijf goedkoop (onder de 1000 dollar) mogelijk is, omdat je alleen een website, logo, naam, e-mail, visitekaartjes, online briefpapier voor voorstellen en facturen, mobiele telefoon en een goed idee nodig hebt om aan de slag te gaan”. Paige raadt aan gedrukte materialen zoals brochures en briefpapier over te slaan om geld te besparen. 

 

4. Freelancen

Als je geen geld hebt om in een bedrijf te investeren, kun je leunen op je tijd en vaardigheden. Alex Birkett, medeoprichter van Omniscient Digital, zei dat “dienstverlenende bedrijven het gemakkelijkst op te starten zijn, omdat je je eigen tijd verkoopt”. Alex en zijn medeoprichter David Khim begonnen hun agentschap in hun vrije tijd buiten hun werk. Ze hielden de initiële kosten laag door het werk zelf te doen en het inhuren van hulp uit te stellen totdat ze cashflow van klanten hadden. 

 

5. Stockfotograaf

Als je al tijd besteedt aan het fotograferen van de wereld om je heen, waarom verkoop je dan niet wat van die beelden? Je kunt stockfoto’s verkopen om bij te verdienen. Je kunt goedkoop en snel beginnen als je al een camera hebt – zelfs die op je telefoon.

 

6. Reisplanner

Sommige mensen willen gewoon worden verteld hoe laat je naar de luchthaven, terwijl anderen houden van het onderzoeken van elk laatste reisdetail. Als je de laatste bent, denk na over de verkoop van reisplanning als een dienst.

 

7. Affiliate marketing site

Affiliate marketeers promoten een product en verdienen een commissie op de verkoop ervan. Als u een website gecentreerd op een persoonlijke interesse, kunt u gebruik maken van affiliate marketing om geld te verdienen met de inhoud.  

 

8. Vertaling

Hey, meertalige mensen: u hebt een waardevolle vaardigheidsset. De opstartkosten als online vertaler zijn bijna nul, vooral als u werk begint te zoeken op een jobsite die u snel met klanten verbindt.   


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/