Seed Search Service
Financieel

Koop de bitcoins die je nodig hebt om te ruilen

Al een aantal jaren is de uitwisseling van valuta’s opgetreden door het gebruik van wat de interbancaire markt wordt aangeduid. De interbancaire markt is die markt waarin één bank uit de Verenigde Staten normaal gesproken over een of meer banken uit andere landen behandelt en vervolgens de handel tussen de twee banken vergemakkelijken. Kopen en verkopen van valuta treedt meestal op wanneer er een vermindering van de waarde van één valuta tegen een andere valuta is. Dit is hoe we in het fenomeen van hefboomwerking komen. In de moderne tijd van elektronisch geld hebben we een nieuw tijdperk ingevoerd, bekend als blockchain-technologie waar de daadwerkelijke transactie van valuta off-block gebeurt. Deze off-block trading vergemakkelijkt onmiddellijke handel en nederzettingen.

 

De meest populaire manier om bitcoins te kopen, is via een online makelaarsaccount, zoals die van de grootste uitwisseling die bekend staat als Mt. GOX. Het voordeel van dit type brokerage is het gemak van zakendoen. Het is niet nodig om fysiek naar een daadwerkelijke locatie te gaan om te handelen. Alle transacties worden elektronisch behandeld. Dit is niet het geval voor de interbancaire markt. Je moet je fysiek naar een andere bank gaan die de service biedt, zodat je je account kunt verhandelen.

 

Een ander nadeel van het kopen van bitcoins is de mogelijkheid om te hacken. Hackers proberen constant in de grootste uitwisselingen op het landschap te breken en klantinformatie te stelen. Er zijn gevallen waarin hackers het mogelijk hebben gemaakt om klantenaccounts af te voeren. Hoewel de meeste gebruikers worden opgeleid op de gevaren van de Bitcoin Blockchain, is de realiteit dat de meest kwetsbare gebruikers degenen zijn die heel weinig weten over de technologie zelf.

 

Een van de handigste manieren om bitcoins te kopen, is via een online portemonnee-service. Een populaire keuze is de Electrum-portemonnee. Dit is een gratis softwareprogramma waarmee zijn gebruikers geen valuta’s kunnen kopen en verkopen zonder ooit hun bureau te verlaten.

 

Er zijn andere opties als het gaat om het kopen van de bitcoins die nodig zijn om deel te nemen aan de uitwisseling. Een daarvan is de gecentraliseerde uitwisselingen. Dit zijn de grootste banken in de wereld die alle conversies en uitwisselingen doen.

Gecentraliseerde uitwisselingen zijn zeer veilig, maar ze zijn ook de meest dure manier om bitcoins te kopen.

 

Een derde optie om de bitcoins die je nodig hebt te krijgen, is door een uitwisseling door te gaan waar je ze kunt kopen terwijl je ze nodig hebt, maar verkoop ze dan wanneer je klaar bent. U kunt bijvoorbeeld een select aantal munten kopen met uw creditcard bij een gecentraliseerde uitwisseling en vervolgens de rest van hen terug verkopen op de uitwisseling die u gebruikt. Het enige nadeel van deze methode is dat u mogelijk niet alle munten tegelijk kunt verkopen. Er zijn vaak verschillende uitwisselingen waaruit u kunt kiezen wanneer u besluit om Bitcoins te kopen. Het beste om te doen is om met elk van deze methoden te experimenteren om degene te vinden die het beste voor u werkt.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl