Seed Search Service
Home / Gardening

Kant & klaar groensystemen

Een groener en gezonder leefklimaat: dat wil toch iedereen? Echter lijkt het soms door bijvoorbeeld ruimtegebrek onmogelijk om groen te verwerken. Toch bestaat hier een oplossing voor. Dankzij kant & klaar groensystemen kan er een groenere leefomgeving worden gecreëerd, zelfs op plekken waar u het niet verwacht. In deze blog leggen we graag aan u uit wat de diverse kant & klaar groensystemen zijn bij Mobilane.

Mobilane Kant & Klaar Haag

Allereerst behandelen we de Mobilane Kant & Klaar Haag. Dit is ideaal voor mensen die eg gesteld zijn op privacy. De hagen zijn voor diverse doeleinden inzetbaar, denk bijvoorbeeld aan erfafscheiding in een nieuwbouwwijk, als vervanging van bestaande beplanting of als afrastering van een bepaald gedeelte van uw tuin. Een groot voordeel aan de haag is dat deze bij u wordt geplaatst terwijl het lijkt dat deze al jaren staat. U hoeft dus niet te wachten tot de haag is gegroeid. Hoe fijn is dat?

MobiRoof

Wilt u graag dat uw dak er groen uitziet? Maar heeft u geen zin om hier lang op te wachten. De MobiRoof biedt dan de uitkomst. U vraagt zich nu misschien af hoe dit mogelijk is. Er wordt gebruikgemaakt van een kant en klaar systeem van sedumcassettes. Deze klik je eenvoudig aan elkaar. De cassettes zijn beplant met 4 tot 6 verschillende soorten sedumplanten. Deze plantensoort haalt zijn vocht en voeding uit de cassettes die zijn gevuld met een speciaal substraat voor de opslag van regenwater. Dankzij dit systeem maak je jouw dak dus meteen een stuk groener!

Wallplanter

Als u graag uw gevel er groener uit wilt laten zien dan is de Wallplanter iets voor u. De Wallplanter bestaat uit speciaal ontwikkelde bakken met hagen die aan een gevel worden bevestigd. Zo ziet uw gevel er van de buitenkant er prachtig uit. En het is ook nog eens hartstikke duurzaam. Win-win!

NoiStop

Niets is vervelender dan geluidsoverlast. Ook voor dit probleem heeft Mobilane een geschikte oplossing, namelijk de NoiStop. Dit is een kant en klare afscheiding met een geluidsabsorberende kern van steenwol. De NoiStop vermindert de geluidsoverlast met gemiddeld 10 decibel, gemeten op 1,5 meter hoogte en 5 meter van het geluidsscherm van 1,8 meter hoog. Ideaal, nietwaar?

LivePanel

U kunt een wand natuurlijk opfleuren met een schilderij of met een likje verf, maar u kunt ook gewoon een duurzame plantenwand plaatsen. De LivePanel is een duurzame plantenwand waarmee u elke verticale ruimte groen kunt maken. Dit is een ruimtebesparende oplossing en het oogt natuurlijk ook nog eens super levendig. Deze wand wordt steeds populairder en zien we steeds vaker in diverse woon-, werk- en leeromgevingen.

LivePicture

Bent u op zoek naar iets voor aan de muur? Dan kunt u natuurlijk een schilderij kopen, maar hoe leuk is het om iets groens aan de muur te hebben? LivePicture is een levend schilderij met echte planten. Nu vraagt u zich misschien af hoe de planten blijven leven. Dit kan dankzij het geïntrigeerde watersysteem met reservoir waardoor de planten vier tot zes weken van water worden voorzien. Het schilderij kunt eenvoudig monteren aan de muur.

LiveDivider

Wilt u een ruimte indelen en op een decoratieve wijze sfeer en privacy creëren? Dan is LiveDivider een goede oplossing. Dit is een roomdivider die aan beide zijden is voorzien van planten. Dit ziet er natuurlijk erg levendig uit. Maar wist u al dat door LiveDivider het omgevingsgeluid wordt geabsorbeerd? Dit zorgt voor een verbetering van de akoestiek in de ruimte. De LiveDivider is dus naast mooi ook nog eens super praktisch.

Wereldwijd

De producten van Mobilane worden wereldwijd gebruikt. U vindt de kant & klaar groensystemen van Mobilane in diverse hotelkamers, vliegvelden, winkelcentra en ziekenhuizen, tegen gevels van parkeergarages en op daken van kantoren. Bent u na het lezen van deze blog enthousiast geworden over onze producten? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen op onze website. Hier staan ook diverse foto’s, zodat u meteen kunt zien wat u van een product kunt verwachten. En als u vragen heeft: stel ze gerust want onze ervaren specialisten helpen u graag verder.

https://mobilane.nl/producten/kant-klaar-haag/