Seed Search Service
Image default
Mode en Kleding

Je bent toe aan een nieuwe tas. Welke kies je?

Je bent toe aan een nieuwe tas. Welke kies je? 

Het zal jou vast ook wel eens overkomen zijn. Tijdens het winkelen kom je ineens een prachtige tas tegen. Je weet gewoon dat je deze tas echt moet hebben. Oké, dit mag dan wel een impulsaankoop zijn, hij zal je vast en zeker veel voldoening geven.

Toch is het beter om goed voorbereid te zijn wanneer je toe bent aan een nieuwe tas. Hierdoor maak je een weloverwogen keuze waar je niet snel spijt van zult krijgen. Tassen zijn te koop in alle kleuren, maten en soorten.

Daarnaast is niet iedere tas geschikt voor alle gelegenheden en ook niet onbelangrijk, de ene tas is duurder dan de andere. Dit zorgt ervoor dat het soms behoorlijk lastig kan worden om een geschikte tas uit te kiezen.

Een tas die makkelijk mee te nemen is

Om te beginnen is het belangrijk om wanneer je toe bent aan een nieuwe tas jezelf af te vragen waar je de tas voor wilt gaan gebruiken. Zoek je een tas waarmee je heel eenvoudig dingen mee kunt nemen dan je het beste een rugzak kopen.

De naam zegt het zelf al, een rugzak kan je op je rug dragen. Hierdoor heb je je handen vrij. Dit kan handig zijn op de fiets of op de motor. Maar ook wanneer je zware dingen meeneemt is het prettig om dat gewicht op je rug te dragen.

Boodschappen doen

Het komt elke keer weer terug, naar de winkel gaan om boodschappen te doen. Misschien herken je het probleem, je neemt eigenlijk altijd meer mee dan dat je in eerste instantie van plan was. Omdat je trek hebt in iets lekkers of omdat je die aantrekkelijke aanbieding niet kunt weerstaan.

Omdat boodschappen meestal veel ruimte in beslag nemen is een grote tas handig als je boodschappen gaat doen. Je kan veel kwijt in een shopper bag. Deze tas is ook handig als je een middagje de stad ingaat om nieuwe kleding, schoenen en make-up te kopen!

Mooi en smaakvol

Ga je naar een feestje dan hoort er bij je outfit natuurlijk een mooie tas. Wil je er op je best uitzien, kies dan voor een Nikkie tas. Deze tassen zijn door Nikkie Plessen ontworpen voor stoere, moderne vrouwen die modebewust is en bij wie een mooie tas zeker niet mag ontbreken.