Seed Search Service
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een bh met push up

De voordelen van een bh met push up

We zien dat de afgelopen jaren steeds meer vrouwen kiezen voor het dragen van een push up bh. Toch was dit tot ongeveer een jaar of 5 geleden vaak nog een enorm taboe. Deze bh’s werden namelijk vooral geassocieerd met vrouwen die graag hun borsten groter wilden laten lijken. Inmiddels is dit beeld volledig veranderd. Een push up bh heeft namelijk tal van voordelen. Dus heb jij ook nog steeds het idee, dat alleen meisjes die hun borsten groter willen laten lijken deze bh dragen, dan is het goed de volgende voordelen eens rustig door te lezen.

Zorgt voor een goede ondersteuning

Net als dat jij tijdens het sporten een shock absorber bh draagt ter ondersteuning, geldt dit ook voor een push up bh. Doordat deze bh een extra vulling heeft, worden je borsten gelift, waardoor ook het contact met de huid een stuk intensiever is. Mede hierdoor heb je niet alleen het gevoel dat je bh een stuk meer doen dan een normale bh, maar is dit ook echt het geval. Net als bij het dragen van een push sport bh grote maten, is het aan te raden te kiezen voor een bh met vulling en eventueel zelfs een beugel. Je zult namelijk al vrij snel merken, dat je hier ontzettend veel voordelen van hebt. Zowel lichamelijk als qua prestaties. Doordat je borsten strakker in je bh zitten, hebben je weinig tot geen mogelijkheid om te bewegen. Dit zorgt ervoor dat je minder afgeleid wordt, waardoor jij je volledig kunt focussen op het uitvoeren van je workout.

Een natuurlijke vorm

Heb jij grotere borsten dan gemiddeld, dus bijvoorbeeld cupmaat e, dan is het juist aan te raden een push up bh te dragen. Deze bh’s zorgen er namelijk voor dat jou natuurlijk vormen veel beter tot z’n recht komen. Doordat je onderkant van je borsten worden gelift, zal de vorm een stuk mooier uitkomen, dan wanneer je een normale bh draagt. Wel is het verstandig te kiezen voor een push up met eventueel extra vulling. Je zal namelijk merken, dat dit zorgt voor extra comfort doordat je borsten niet direct met de cup in contact komen, maar er nog een zachte laag stof tussen zit. Dit zorgt ervoor dat eventuele naden niet in contact kunnen komen met je huid, wat er vervolgens voor zorgt dat je huid niet kan en ook niet gaat irriteren tijdens het frequent dragen.