Seed Search Service
Image default
Aanbiedingen

‘’Ja, ik wil’’, huwelijksreis inspiratie voor één week!

 

Het moment van op je knieën gaan is geweest, er staat een bruiloft op de planning! Eindelijk! De jurk en het pak zijn al uitgezocht, de uitnodigingen de deur uit en de locatie dus al lang en breed geregeld. Maar nu de grote vraag; waar gaat de huwelijksreis heen… Jullie hadden eigenlijk drie weken de hort op gewild, maar door verplichtingen op werk is het helaas maar mogelijk om er één weekje samen tussen uit te trekken. Niet getreurd, de tijd van jullie leven zullen jullie hoe dan ook ervaren, maar waar gaan jullie heen… dat is de grote vraag! Ben je op zoek naar inspiratie voor een een-weekse huwelijksreis? Lees snel met ons mee; we hebben wat tips voor je!

 

Een weekje varen

Vinden jullie het voor die week het misschien niet helemaal waard om een vliegtuig in te stappen? No problem! In Nederland zijn er genoeg fijne plekken te vinden om een week uit te pakken! Laat je bijvoorbeeld een weeklang onderdompelen in het Limburgse schoon, met haar heuvellandschap, prachtige naturen, wijnproeverijen en natuurlijk ‘het Frankrijk van Nederland’; Maastricht! Of kies voor een jacht huren bij Zijda, en geniet samen van de mooie Nederlandse wateren door een weekje met jacht en al door Nederland te trekken!

 

Cheers!

Het huwelijk en de voltrekking daarvan is een moment om te proosten. En niet één keer, niet twee keer, maar misschien wel tien keer! Jullie hebben toch voor de rest van jullie leven voor elkaar gekozen; gefeliciteerd! En waar kan je nou beter tientallen keren op jullie huwelijk dan in de champagnestreek? Je raadt het al; pak de auto in en rijdt naar Frankrijk. Een perfecte bestemming voor een week huwelijkseis! Maak prachtige tripjes naar wijngaarden, proef de heerlijke champagne en geniet van het Franse zonnetje, maar natuurlijk nog meer van elkaar!

 

Avontuur gezocht?

Op zoek naar avontuur, het buitenland én genot? Kies dan een bestemming uit waar je een weekje kan vermaken, maar op zich niet langer nodig hebt dan die ene week. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de Oostenrijkse bergen; prachtig wanneer het zonnetje schijnt en je dus de mooiste wandelingen kan maken. Of vlieg naar Jordanië om de woestijn, ruïnes en zelfs kamelen te ontdekken. Misschien een bestemming waar je nog niet vaak over na gedacht hebt, maar eerlijk is eerlijk; het land doet je wanen in een andere wereld te zijn. Perfect dus, voor het inluiden van jullie levenslang samen!