Seed Search Service
Image default
Aanbiedingen

Is Payroll iets voor jou?

Je hebt een snelgroeiend bedrijf en je hebt het hartstikke druk met je onderneming. Hoogstwaarschijnlijk is het lastig om daarnaast ook nog je personeelszaken bij te houden. Omdat je bedrijf zo snel groeit, komen er te snel, te veel gegevens bij om je systeem up-to-date te houden. Misschien kun je in deze situatie payrolling overwegen. Payrollondernemingen nemen in deze situatie jouw personeelszaken over, terwijl je werknemers nog wel bij jouw onderneming werken. Alles over het uitbesteden van je personeelszaken lees je in deze blog!

 

Payroll Select

Een van de bedrijven dat personeelszaken van je over kan nemen is Payroll Select. Je werknemers komen in dit geval op contract te staan bij Payroll Select, terwijl ze nog wel onder jouw voorwaarden voor jou en je onderneming werken. De payrollonderneming zorgt zowel administratief als juridisch voor je personeel. Denk hierbij aan het uitbetalen van nettolonen, ziek- en betermeldingen en het afdragen van premies en loonbelastingen. 

 

Je kunt Payroll Select zien als een soort uitzendbureau. Het verschil is dat je bij payrolling zelf zorgt voor de werving van je personeel. Bij uitzendbureaus wordt dit meestal voor je gedaan. Een nadeel van uitzendbureaus is dan ook dat je de sollicitatieprocedure niet zelf doet en daarom niet zeker weet of de werknemer bij jou en je bedrijf past. 

 

Voordelen van Payroll Select

Het belangrijkste voordeel bij het uit handen geven van je personeelszaken, is het feit dat je je focus terug kunt brengen naar je bedrijf. De tijd die je anders in je personeelszaken zou moeten steken, kun je nu weer volledig terugbrengen in je werk voor het bedrijf. Daarnaast ben je verzekerd van tevreden werknemers wanneer je met Payroll Select werkt. Het salaris wordt elke maand correct overgemaakt en zieke dagen worden doorbetaald. Het loon dat je werknemers krijgen is altijd volgens de afspraken die jij met je personeel hebt gemaakt, ondanks dat je werknemers onder contract staan bij Payroll Select. 

 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Ben je benieuwd of payrolling iets is voor jouw bedrijf? Vergelijk dan verschillende payrollondernemingen met elkaar en vergelijk de voorwaarden goed. Je kunt altijd contact opnemen met Payroll Select om de mogelijkheden te bespreken. Het team staat voor je klaar om je met eventuele vragen verder te helpen. 

 

https://www.payrollselect.nl/