Seed Search Service
Home / Gardening

Een eiken vloer

In Nederland is de eiken vloer een van de meest populaire vloersoorten. Natuurlijk zijn houten vloeren het meest populair in het algemeen wegens de sfeervolle uitstraling die bijna iedere woning gezellig doet aanvoelen, maar mensen hebben gewoon een goed gevoel bij eiken vloeren. We vermoeden dat het komt doordat de eikenboom een majestueuze boomsoort is die bij veel mensen een gevoel van waardigheid oproept wanneer ze eraan denken. Daarnaast is eikenhout natuurlijk een hele mooie soort hout, met warme kleuren en mooie patronen binnen het hout. Wij van Bax Houthandel zijn daarom ook erg trots op onze eigen eiken vloeren, die in onze eigen fabriek geproduceerd worden.

Kies voor een eiken vloer van Bax Houthandel

Een eiken vloer van Bax Houthandel kiezen is de beste beslissing die je kunt nemen wanneer je graag een eiken vloer in huis wilt hebben. Dat komt doordat de prijs van onze vloeren stuk voor stuk lager zijn dan die van onze concurrenten. Zoals we hadden gezegd, onze vloeren worden in de eigen fabriek gemaakt. Hierdoor zijn we niet langer afhankelijk van de tussenhandel als het gaat om prijzen. Bij ons zijn vloeren daarom goedkoper dan de marktprijs. De marge is er bij ons niet, en dat merk je. Wanneer je bij ons op de website gaat kijken naar onze prijzen, dan kunnen we je garanderen dat deze vaststaat. Er zijn verder geen lokkende prijzen die in de werkelijkheid veel hoger uitvallen wegens contractkosten etc. Wij geloven erin dat eerlijk zijn de beste manier is om met onze klanten om te gaan.

Houtsoorten

Eikenhout is dus een populaire houtsoort voor het maken van houten vloeren, maar er bestaan veel meer verschillende soorten hout, die ieder iets anders brengen bij een houten vloer. Neem bijvoorbeeld tijgerhout, ook wel bekend als goncalo met het kenmerkende strepenpatroon. Daarnaast verkopen wij ook vloeren met houtsoorten die wat meer bekend zijn, zoals onze walnoten vloer of onze white maple vloer. Kortom, als klant van Bax Houthandel heb je heel veel verschillende soorten hout om uit te kiezen. Ben je benieuwd hoe ze er in het echt uitzien? Neem dan een kijkje in de showroom!