Seed Search Service
Home / Gardening

De lichaamsdroger als badkamerhulpmiddel voor ouderen

Voor ouderen is het niet altijd meer zo eenvoudig om zich te verplaatsen in huis. Vaker wordt er een pijnlijke val gemaakt, letten de ouderen minder goed op en blijkt ongeluk in een klein hoekje te schuilen. Om die reden worden steeds meer appartementen ouderenproef gemaakt door antislip strips op traptreden te bevestigen, ouderen op antislip sokken te laten lopen, beugels in het toilet te laten installeren en scherpe tafelpunten met speciale dopjes af te schermen. Op die manier moet zelfstandig wonen voor ouderen mogelijk blijven, terwijl de kwaliteit van leven hoog blijft. Echter, in de badkamer wordt er nog regelmatig tegen onhandigheden aangelopen. Hoe kun je bijvoorbeeld makkelijker afdrogen na een warme douchebeurt? Hiervoor heeft Lavicta de oplossing.

De werking van de lichaamsdroger

Afdrogen zonder handdoek was nooit eerder mogelijk door het gebrek aan een lichaamsdroger. De full body dryer is hét middel voor ieder die zich niet in moeilijke bochten wil of kan wringen om alle plekjes op het lichaam droog te maken met een handdoek. Hoe gaat douche met de lichaamsdroger dan precies in zijn werk? Allereerst neem je een relaxende douche zoals je dat gewend bent. Sla geen plekjes over bij het douchen en kom tot rust door de waterstralen. Vervolgens zou je uit de douche stappen en zoals gewoonlijk een handdoek pakken om hiermee af te drogen. Echter, hier komt verandering in met de lichaamsdroger. Door op een grote witte knop te drukken die hier speciaal voor geïnstalleerd is, activeer je de mega föhn en valt er een warme deken van lucht over je heen. De lichaamsdroger zorgt er namelijk voor dat je van top tot teen droog geblazen wordt!

Aan de slag…

Ken jij iemand die wel een lichaamsdroger kan gebruiken of zou jij zelf graag wat meer badkamer luxe willen? Wacht dan niet langer, maar ontdek de mogelijkheden in de installatie van de body dryer in jouw badkamer!

https://lavicta.nl/