Seed Search Service
Woning en Tuin

De Carpinus betulus en meer bos- en haagplantsoen vindt u bij deze specialist

Bent u uw tuin aan het renoveren en zoekt u nog mooie bomen of struiken om de tuin mee op te fleuren? Bekijk dan eens de website van Roelands Boomkwekerijen B.V. Dit boomkwekerijcentrum heeft al meer dan 25 jaar ervaring en biedt een compleet en uitgebreid assortiment aan bos- en haagplantsoen. Ze zijn gespecialiseerd in het kweken van haagplanten en struiken die uit de volle grond en in pot worden gekweekt. Door hun jarenlange ervaring, vakmanschap en het gebruik van moderne technieken profiteert u bij deze specialist van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden ze hun haagplanten en struiken tegen scherpe prijzen aan, waardoor u ook nog eens profiteert van uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De voordelen van een Carpinus betulus

Een van struiken die u bij Roelands Boomkwekerijen B.V. kunt kopen is de Carpinus betulus. Deze haagbeuk heeft een gladde stam en is een middelgrote boom. Daarnaast heeft de Carpinus betulus nauwelijks last aantasting of ziektes waardoor deze lang mooi blijft. De haagbeuk bloeit in de maanden april en mei en wordt vaak gebruikt als haag. Hiermee kunt u uw tuin mooi afscheiden, wat zorgt voor meer privacy. Doordat de haagbeuk zijn blad lang vasthoudt, is deze in de winter ook nog steeds mooi.

Neem contact op en vraag deskundig advies

Heeft u interesse in een Carpinus betulus of wilt u weten welke andere bomen, struiken en planten deze specialist aanbiedt? Bekijk dan direct het aanbod van Roelands Boomkwekerijen B.V. op hun website. Hier vindt u meer informatie over hun ruime assortiment. Weet u niet goed welke soort bos- en haagplantsoen geschikt is voor uw tuin? Vraag dan deskundig advies aan de specialisten van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de verschillende struiken en bomen en denken met u mee. Ook met overige vragen helpen zij u verder wanneer u contact met hen opneemt. Ze zijn zowel telefonisch bereikbaar als via het contactformulier op hun website.

https://www.roelandskwekerij.com/