Seed Search Service
Image default
Toerisme

Bezoek tijdens uw rondreis door Italië het prachtige eiland Sicilië

Nu het reizen naar andere landen weer een beetje op gang komt en verschillende landen hun grenzen weer openen, wordt het hoog tijd om eens een reis te plannen. Waar wilt u graag heen en welk land wilt u bezoeken? Wat dacht u van een mooie rondreis door Italië waarbij u dwars door Sicilië reist! Een volledige rondreis plannen vergt aardig wat tijd. Gelukkig staat Vámonos Travels voor u klaar om u een onvergetelijke reis te bezorgen. Zij hebben diverse voorbeeldreizen beschikbaar waar u eenvoudig een reis uit kiest. Zou u graag een andere route bereizen of een andere tijdsduur aanhouden? Dat is geen probleem, de reizen zijn geheel naar wens aan te passen!

Wat u kunt verwachten tijdens uw bezoek aan Sicilië

Sicilië is een eiland en een autonome regio van Italië in de Middellandse Zee. Start uw rondreis in Sicilië, Italië in de hoofdstad: Palermo of op Catania. Start vervolgens uw reis in Taormina, een schitterend gelegen stadje, met op de achtergrond de vulkaan Etna. Maak tijdens uw rondreis door Italië een roadtrip langs indrukwekkende vulkanen en mooie stranden, ontdek de rijke geschiedenis van Sicilië en verblijf in een unieke agriturismo op het platteland.

Maak een rondreis door Spanje en ontdek Andalusië

Andalusië is een van de zeventien autonome regio’s van Spanje en zeker het bezoeken waard wanneer u een rondreis door het land wilt maken. Naast bekende steden zoals Sevilla en Malaga, kent het gebied een rijke cultuur en architectonische hoogstandjes. Het bijzondere aan deze rondreis door Andalusië in Spanje, zijn de verblijfplaatsen. U slaapt namelijk in sfeervolle paradores. Dit is een hotel in een historische gebouw, zoals een oud kasteel, haciënda of klooster.

Boek uw droomreis eenvoudig online

Bij Vámonos Travels helpen ze u graag met het samenstellen van uw rondreis door Italië of Spanje. Ook hebben ze vele andere bestemmingen waarvoor ze voorbeeldreizen hebben samengesteld. Maak uw wensen aan hen kenbaar en zij gaan voor u aan de slag om de reis van uw dromen te creëren!