Seed Search Service
Image default
Onderwijs

Uw zakelijk taalgebruik perfectioneren?

Een spoedcursus technisch Engels, Duits of Fans? Wellicht een andere taal? The Square Mile is het taaninstituut dat u zoekt!

De opleidingen, zoals een Engelse training van The Square Mile kunnen op 6 punten aan uw wensen worden aangepast.

  1. De trainingslocatie: online of in company.
  2. De opzet van de cursus naar leerdoelen.
  3. De indeling van de opleiding naar vakgebied.
  4. Het niveau van de zakelijke taaltraining.
  5. Een individuele of een groepsopleiding.
  6. Planning op maat.

Dat laatste betreft de urgentie. Is er haast bij, dan wordt het een spoedcursus. Is er geen tijdsdruk, dan kunnen de lessen in alle rust over een aantal maanden verspreid worden. Soms wordt gekozen voor een flexibele tijdsindeling waarbij de agenda van de klant leidend is. Om alvast een idee te krijgen van uw niveau, kunt u via de website van The Square Mile uw taalniveau testen. De tool bestaat uit een vragenlijst. Vult u die zo eerlijk mogelijk in, dan rolt er een goede indicatie uit van uw niveau in het Engels, Duits, Frans, Spaans of Italiaans.

Een populaire opleiding bij The Square Mile is technisch Engels. De training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van technische bedrijven. Op thesquaremile.nl lezen we de volgende kenmerken van de opleiding technisch Engels:

  • een zeer flexibele en doelgerichte aanpak, trainingsvormen op maat;
  • gericht op professionals in een technische functie, met passende leermiddelen;
  • veel aandacht voor technische woordenschat en jargon, door hoogopgeleide docenten met praktijkervaring.

De training kunt u zowel met collega’s als individueel volgen. Van te voren worden uw ideeën, verwachtingen en wensen goed in kaart gebracht. Tevens wordt gekeken welk niveau de deelnemers hebben en hoeveel tijd er voor de cursus is. Aan de hand van al die gegevens wordt een inhoudelijke indeling gemaakt: wat wordt wanneer behandeld? Tegenwoordig wordt vaak gekozen voor een online training technisch Engels. De kwaliteit daarvan blijkt evengoed als die van een in company opleiding.

Heeft u een vraag over een van de opleidingen van The Square Mile? U kunt vandaag nog bellen met Irene, Richard of Hanneke op nummer 071 – 532 33 56. Stuurt u liever een mail? U kunt die richten aan info@thesquaremile.nl.

https://www.thesquaremile.nl