Seedsearchservice

Twee rechterhanden en een nieuwe trap nodig? Koop dan een doe-het-zelf bouwpakket!

Na een grote renovatie van de zolder moet er alleen nog een nieuwe trap geplaatst worden. Gelukkig heb jij twee rechterhanden en heb je al heel wat kluservaring, waardoor je besloten hebt om deze klus eigenhandig aan te pakken. Echter, welk traptype is geschikt voor jouw zolder en waar haal jij de juiste traponderdelen vandaan voor dit project? Je gaat op zoek naar een trapspecialist die jou kan adviseren op dit gebied en kwalitatieve onderdelen kan leveren. Al snel stuit je op de website van Lamiwood, waar je je ogen uitkijkt. Verschillende traponderdelen, specialistische advies en doe-het-zelf bouwpakketten zijn namelijk precies de dingen waar je naar op zoek bent en die Lamiwood te bieden heeft. Daarom lees je snel verder welke verschillende bouwpakketten de trapspecialist aanbiedt!

Om te beginnen is het bij het kiezen van een doe-het-zelf bouwpakket belangrijk om voor een geschikt traptype te kiezen. Word jij in de ruimte beperkt of heb jij een grote zolder, waar makkelijk een trap in past? Voor kleine ruimtes raadt Lamiwood een wenteltrap of molenaarstrap aan, omdat deze slechts een klein oppervlak in beslag nemen. Hierdoor kan er nog over genoeg ruimte beschikt worden voor andere meubels of objecten. Verder is het essentieel om jezelf af te vragen of de trapleuning vervangen moet worden in een Trapleuning hout of dat er een nieuwe Balustrade geplaatst moet worden? In dat geval is het verstandig om nog even een kijkje te nemen in de categorie trapleuningen, zodat je hier allerlei verschillende mogelijkheden te zien krijgt. Tot slot wordt er bij ieder bouwpakket een handige instructie DVD meegeleverd, zodat jij er toch niet helemaal alleen voor staat bij het installeren van de nieuwe trap!

Ben jij al helemaal weg van de doe-het-zelf bouwpakketten van Lamiwood of twijfel je nog over de aanschaf? Neem dan gerust contact op met de experts van Lamiwood voor extra informatie!

https://www.lamiwood.nl/