Seed Search Service
Gezondheid

Met de loopbaancoaching in Amersfoort van zeeinbeweging.nl sta je weer sterk in je schoenen

Het is zeker niet altijd even gemakkelijk om je passie te vinden en datgeen te gaan doen waar jij je goed bij voelt. Door gebruik te maken van de loopbaancoaching in Amersfoort van zeeinbeweging.nl wordt het allemaal een stuk gemakkelijker en weet je precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat je je gelukkig gaat voelen in het werk dat je aan het doen bent. De eerste stap die je hiervoor moet zetten is het maken van een afspraak bij de loopbaancoaching in Amersfoort om te zorgen voor een duidelijk gesprek waarbij je aangeeft hoe het met je gaat en waar je behoefte aan hebt in een baan. Het eerste gesprek zal voornamelijk gaan over jou als persoon. Het is voor de coach namelijk goed om te weten wie jij bent en waar je behoefte aan hebt. Dat betekent dat je goed aangeeft waar je voor staat, waar je naar op zoek bent en op welke wijze je graag aan de slag wilt gaan. Wat zijn jouw voorkeuren, waar word jij vrolijk van in het dagelijks leven? Wat zijn jouw voorwaarden voor een baan? Et cetera. Al deze zaken worden in het proces dat wordt gehouden met de loopbaancoaching in Amersfoort meegenomen om voor jou uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken. Ga naar de website zeeinbeweging.nl/loopbaancoaching-amersfoort voor meer informatie.  

Hoe gaat het in zijn werk?

Zoals al eerder aangegeven zal je eerst een kennismakingsgesprek voeren met de coach van de loopbaancoaching in Amersfoort van zeeinbeweging.nl. Hierbij zal je aangeven wie jij dus persoonlijk bent en wat je kwaliteiten en behoeften in het algemeen zijn. Naar aanleiding van dit gesprek heeft de coach een beter beeld van je en zal de eigen bevindingen alvast op papier zetten in het dossier dat er van jou zal worden gemaakt. Daarna zal er weer een gesprek plaatsvinden waarin duidelijk zal worden waar je behoefte aan hebt binnen een baan. Wat voor oort werkgever spreekt jou aan. In welke branche wil je werken en waar kijk jij naar uit om te gaan doen? Door deze zaken allemaal op een rijtje te hebben wordt het profiel van jou steeds een beetje meer duidelijk en kan er ook een echt beroep aan worden gekoppeld.  

Gesprekken leiden tot antwoorden

Het beroep dat de coach van de loopbaancoaching in Amersfoort in gedachte heeft na de eerste gesprekken zal nog niet direct met je worden besproken, omdat dit vaak dan al te sturend is en dat wil men hiermee juist voorkomen, Het keuzeproces moet niet sturend, maar juist begeleidend zijn, waarin je uiteindelijk nog steeds zelf de keuze maakt voor hetgeen dat je wil gaan doen. Daar moet je helemaal zelf achter staan en ervoor zorgen dat er een juiste beslissing kan worden genomen. Men raadt aan om van tevoren alvast wat zaken over jezelf op papier te zetten, zodat de loopbaancoaching in Amersfoort daar met je mee aan de slag kan gaan tijdens de gesprekken. Na een aantal gesprekken wordt er voor jezelf en voor de coach wel duidelijk waar je behoeften aan hebt en waar je je prettig bij voelt en weer wordt dan samen gekeken naar eventuele beroepsmogelijkheden die er zijn en waar jij ook mee aan de slag kunt gaan. Je wordt niet alleen in het beslissingsproces begeleidt, maar daarnaast ook in het vinden van een passende baan waar jij mee aan de slag kunt gaan.