Laat het onderhoud van jouw Vaillant ketel over aan een professional

Wil je jarenlang genieten van jouw centrale verwarming in Antwerpen of omgeving? En verwacht je bij schade dat deze zo spoedig mogelijk hersteld wordt? Reken dan op het Valliant onderhoud door Centrale Verwarming Ielegems. Want niet allen kies je bij dit bedrijf uit verschillende CV ketels van het merk Vaillant; onderhoud, installatie en herstel voeren ze ook voor je uit. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een geschikte ketel uit te zoeken. Weet je niet zeker welke ketel voor jouw woning passend is? Kies dan voor advies op maat, gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de branche. Bekijk alvast de mogelijkheden online.

Kies uit gaswandketels of vloerketels voor jouw centrale verwarming in Antwerpen

Bij je specialist voor centrale verwarming kan je terecht voor verschillende soorten ketels. Kies uit het ruime aanbod aan gaswandketels en vloerketels. Bij de gaswandketels heb je de keuze uit de ecoTEC exclusiv, ecoTEC plus, ecoTEC plus 80-120 of ecoTEC plus VC. En bij de vloerketels kies je uit de ecoCOMPACT VSC, ecoVIT exclusive of ecoCRAFT exclusive. Het is natuurlijk erg begrijpelijk dat je niet precies weet welke centrale verwarming voor jouw woning in Antwerpen het meest geschikt is. Schakel daarom de expertise in van het team van Centrale Verwarming Ielegems. Met jarenlange ervaring en kennis van Vaillant, kan dit team moeiteloos het onderhoud, herstel en installatie uitvoeren.

Combineer de centrale verwarming voor jouw woning in Antwerpen met accessoires

Natuurlijk wil je je huis verwarmen zonder problemen. Kies daarom voor een goed werkende ketel en de juiste accessoires. Want niet alleen bespaar je met een ketel van Vaillant maar liefst een derde van jouw factuur. Je haalt pas echt het onderste uit de kan met de juiste accessoires. Gelukkig hoef je je daar bij Centrale Verwarming Ielegems geen zorgen over te maken. Hier kies je namelijk uit een gevarieerd aanbod aan accessoires, zoals thermostaten, regelingen en boilers. Verzekerd zijn dat jouw centrale verwarming te allen tijde goed functioneert in jouw woning in Antwerpen? Dan komen de vakmannen graag langs, om onderhoud aan bijvoorbeeld jouw Vaillant ketel uit te voeren. Daarnaast kan je bij ons terecht voor het laten plaatsen van je centrale verwarming in de regio Antwerpen.