Seed Search Service
Home / Gardening

Ik heb echt een hovenier in de omgeving van Hoorn nodig

Het is allesbehalve een overbodige luxe, een tuin, én een hovenier uit de omgeving van Hoorn. Vooral in de zomer. Mijn man en ik vinden het niet erg om onze tuin de nodige aandacht te geven, want je kunt er dan daarna ook extra van genieten. We vinden onze tuin een verlengstuk van onze woning, en ervaren onze tuin als een toegevoegde waarde. Met name in het voorjaar. Ja, ook in de zomermaanden. Ach, als ik er zo over nadenk, heeft elk seizoen wel zijn charme wanneer je de gelukkige eigenaar bent van een huis met tuin. We hebben een vrij grote tuin. Zo af en toe waarderen we echter wel de professionele hulp van een hovenier omgeving Hoorn. Vandaar dat we dan De Noord-Hollandse Tuinman inschakelen.  

Niet voor elke klus is wat ons betreft een hovenier uit Hoorn nodig

Wat we zelf kunnen doen, doen we zelf en laten we niet doen door de hovenier uit omgeving Hoorn. We houden onze tuin zelf ook graag bij. We schakelen de kanjers van De Noord-Hollandse Tuinman dus niet elke twee weken in voor onze tuin, maar één keer per seizoen. Het grote werk zeg maar, besteden we aan hen uit. We hebben het wel eens anders gedaan natuurlijk en hebben in die tijd danig onderschat hoeveel tijd, energie en moeite het kost om ook nog dat grote werk in onze tuin voor onze rekening te nemen. We dachten, dat doen we wel even. Maar niets is minder waar.

Met een hovenier uit Hoorn, geen zorgen meer

Voor ons is de hovenier uit omgeving Hoorn echt een uitkomst. Nu hoeven we ons geen zorgen meer te maken over het grote onderhoud. Ze leveren elke keer weer opnieuw professioneel werk. Door hun jarenlange ervaring met hun werkzaamheden bij uiteenlopende projecten, tuinen groot en klein, geven ze ons ook geregeld advies. En in de loop der jaren hebben ze ook ons goed leren kennen waardoor de ideetjes die ze opperen, haast naadloos aansluiten bij onze wensen wat onze tuin betreft.

We hebben ook wel eens nagedacht over een tuin die wat meer onderhoudsvriendelijk is, maar voor nu en zo lang wij het nog kunnen opbrengen, willen we daar nog niet aan denken. Hoe we het nu geregeld hebben met De Noord-Hollandse Tuinman werkt wat ons betreft erg prettig. Een tuin in de toekomst die nauwelijks onderhoud zal geven, kan altijd nog. We weten nu al bij wie we dan zullen aankloppen.