Seed Search Service
Home / Gardening

Hovenier Enschede voor kleine en grote klussen

Bij Hovenier Enschede kunt u voor allerlei klussen in uw tuin terecht. Als u uw tuin anders wilt inrichten bijvoorbeeld. Of als u gaat verhuizen en een tuinontwerp wilt laten maken. Ook als er obstakels zijn in de tuin die de zon blokkeren, kunt u bij ons terecht. U kunt rekenen op jarenlange ervaren vakmannen. Wij werken met een team waarvan ieder persoon hun eigen specialisme hebben. Daarom kunt rekenen op kwaliteit. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten. 

Tuinontwerp door Hovenier Enschede

Bij Hovenier Enschede kunt u terecht voor allerlei klussen. Een daarvan is het ontwerpen en inrichten van tuinen. De complete aanleg van een tuin kunt u ook door ons laten doen. Van tevoren moet u zelf over een paar dingen nadenken. Het eerste punt om over na te denken is tijd. Wilt u veel of weinig tijd besteden in uw tuin als deze af is? Dus kiest u voor bijvoorbeeld een moestuin, dan kunt u rekenen op veel onderhoud en dus tijd. Het bestraten van uw tuin is een goede oplossing als u weinig tijd kwijt wilt in uw tuin. Ten tweede is het belangrijk om te bedenken welke sfeer te tuin moet hebben. Een onderdeel hiervan zijn de decoraties in de tuin en de verlichting. En als laatste de planten die uw voorkeur hebben. Na het maken van een afspraak gaan wij deze punten allemaal bespreken. Ook bekijken wij dan wat er allemaal mogelijk is in uw tuin. Dan gaan de medewerkers van Hovenier Enschede aan de slag met het ontwerpen van uw tuin. Ook hebben wij standaard tuinontwerpen. Deze zijn geschikt voor klanten die niet goed weten wat ze precies willen en voor klanten met een laag budget. 

Tuinonderhoud 

Naast het ontwerpen en aanleggen van uw tuin helpen wij u ook graag met het onderhouden van de tuin. U kunt Hovenier Enschede af en toe inschakelen voor een onderhoudsbeurt van uw tuin. Maar u kunt ook een abonnement bij ons afsluiten. Dan hoeft u niet meer om te kijken naar het onderhoud van uw tuin. Ook is dit abonnement goedkoper dan losse onderhoudsbeurten. Kijk op https://hovenier-enschede.nl/ voor meer informatie.