Seed Search Service
Image default
Energie

Elektriciens regio Amstelveen gezocht

Mijn naam is Carla, ik ben tweeënvijftig jaar en de trotse eigenaar van twaalf panden aan de rand van Amstelveen. Het zijn mooie jaren ‘30 woningen die nog in zeer goede staat verkeren. Ze hebben de karakteristieke uitstraling van een oud huis, maar zijn goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Ik verhuur deze woningen aan twaalf verschillende mensen die daar wonen met hun gezin, medestudenten of overige huisgenoten. Momenteel ben ik bezig met het jaarlijkse onderhoud en is het elektra netwerk van de woningen aan een opknapbeurt toe. Elektriciens regio Amstelveen zijn echter vaak volgeboekt, waardoor ik tot op heden geen afspraak heb kunnen maken. Wie helpt mij uit de brand?

Overeenkomst

Het onderhoud van de elektra in twaalf huizen is een enorme klus, wat wil zeggen dat er vanzelfsprekend ook een flinke prijs tegenover staat. Graag zou ik met een elektricien in contact komen die bereid is om een beetje met mij mee te bewegen. Ik verwacht geen fikse korting, maar het zou fijn zijn als we het bedrag enigszins naar beneden kunnen afronden. Hier staat tegenover dat je het elektra netwerk bij alle twaalf de huizen van een opknapbeurt mag voorzien en het overeengekomen bedrag dezelfde dag nog op de rekening gestort krijgt. Dan is het echter wel de bedoeling dat je binnen een maand kunt aan de klus kunt beginnen. 

Interesse?

Heb je interesse in deze opdracht? Neem dan contact met mij op via de gegevens onderaan deze pagina. Het liefst wil ik mijn bewoners zo min mogelijk overlast bezorgen, dus het zou fijn zijn als de klus per woning binnen één dag geklaard is. Natuurlijk hoeven niet alle woningen tegelijk gedaan te worden, maar het zou prettig zijn als de onderhoudsbeurt binnen veertien dagen voltooid is. Verdere details bespreek ik graag met je aan de telefoon!