Seed Search Service
Home / Gardening

Een net en veilig bedrijventerrein

Het goed onderhouden van uw bedrijfspand is enorm belangrijk. Binnen uw bedrijf huurt u misschien wel schoonmakers in die uw pand één of twee keer in de week schoonmaken. Deze schoonmaakwerkzaamheden zijn meestal stofzuigen en wc’s schoonmaken. Schoonmaakwerkzaamheden zijn belangrijk. Een schone werkplek is veel fijner werken en beter voor de gezondheid. Voor werknemers is het dus fijner werken, maar ook voor klanten is het fijner. U moet klanten natuurlijk wel kunnen ontmoeten in een schone ruimte. Wat u uitstraalt met uw pand en kantoor laat zien wie u bent en dat moet natuurlijk wel een goede indruk achterlaten.

Veel bedrijven vergeten dat naast de standaard schoonmaakwerkzaamheden het onderhoud van uw pand ook enorm belangrijk is. Zo heeft u bedrijf misschien een loods of een schuur waar veel machines heen en weer rijden. Wanneer u deze plaats niet onderhoudt zal het een enorm bende worden. Het ‘schoonmaken’ van deze plaats begint met een benzine veegmachine. Wanneer u regelmatig rondrijdt met deze machine houd u uw loods schoon en netjes.

Onderhoud is dus belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf, maar daarnaast is het ook belangrijk voor de veiligheid. Uw werknemers moeten op een veilige manier hun werkzaamheden kunnen doen. Daarnaast moeten klanten zich veilig kunnen verplaatsen in en rondom uw bedrijf.

Een voorbeeld van goed onderhoud voor de bevordering van veiligheid is met ijzel. Wanneer er ijzel op de weg ligt is het gevaarlijk voor uw machines, ze zouden kunnen slippen. Om uw bedrijven terrein goed te onderhouden kunt u een strooimachine aanschaffen. Doormiddel van een strooimachine houd u uw bedrijven terrein schoon en veilig. Uw werknemers kunnen dus ook met slechte weersomstandigheden hun werk goed doen.

Naast deze twee machines zijn er nog veel meer machines die uw werkomgeving netter en veiliger maken. Bekijk nu een online shop voor alle gereedschappen!

http://www.fuxtec.nl/