Seedsearchservice

Den Braber Interieurbouw in Renswoude

De werkplaats van Den Braber Interieurbouw is gevestigd aan de Barneveldestraat in Renswoude. Als meubelmaker nabij Veenendaal en Ede, richten wij ons ook op de rest van Nederland. Wij zorgen ervoor dat wij van uw interieur iets maken wat bijzonder en eigentijds is. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u zich er prettig bij voelt. Door onze jarenlange ervaring en passie voor elke opdracht kunnen we iets ontwerpen wat helemaal bij u past. 

Den Braber Interieurbouw

Zoals eerder genoemd verzorgen bij als Den Braber Interieurbouw overal in het land het interieur van mensen. Dus bijvoorbeeld ook in Langbroek. Hier hebben wij voor een klant het interieur verzorgd met succes. Wij doen slaapkamers, badkamers, opbergruimtes en studieruimtes voorzien van op maat gemaakt meubels. Zo ziet de kamer er enorm strak en opgeruimd uit. Ook krijgen wij opdrachten van architecten. Bijvoorbeeld een opdracht om het complete interieur in een appartement in Amsterdam te realiseren. Hier hebben wij een op maat gemaakte kastenwand geplaatst. Deze staat centraal in de woning. Wij vinden het belangrijk dat een huisstijl heeft, maar ook dat het multifunctioneel is. Zo ook in Amsterdam is het appartement voorzien van veel opbergruimte. 

Keukens 

De meeste mensen hebben vaak hun droomkeuken al voor zich. Het is echter lastig om te beginnen met het realiseren van deze droom. Den Braber Interieurbouw helpt u hier graag mee. Wij gaan met u aan tafel zitten en u kan al de wensen voor de keuken doorgeven. Hier houden wij 100% rekening mee. Wij helpen door mee te denken over materialen en mogelijkheden. Wij zijn in het bezit van veel dure en mooie materialen, maar ook wat goedkopere. Een prachtige keuken die wij hebben gezet in Veenendaal is een voorbeeld van een wat duurdere keuken. Met een marmer werkblad gecombineerd met een bronzen afzuigkap. 

Zakelijke projecten

Wij doen niet alleen keukens en interieurbouw voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Bijvoorbeeld bij het oorlogsmuseum in Ede hadden wij de eer om een prachtige balie te maken. Hierbij hebben wij ook 2 zitbanken met een opbergruimte ontworpen. Daarnaast hebben wij in Amersfoort ook een presentatiemeubel gemaakt wat past in deze moderne winkel.