Bescherm uw woning tegen vocht dankzij GUTEX houtvezelisolatie

U kunt kosten besparen met GUTEX. En het levert ook nog eens enorm veel wooncomfort op. We leggen het even voor u uit. Als u vocht hebt in huis, kan dit erg vervelend zijn. Vooral in oude gebouwen, is vocht echter bijna niet te voorkomen. Intern en extern vocht heeft invloed op de staat van het huis en uw levenskwaliteit. Te veel vocht kan namelijk zorgen voor gezondheidsproblemen. Isolatiespecialist Warmteplan biedt isolatieoplossingen met GUTEX houtvezelisolatie. Deze vorm van isolatie heeft een hoog vochtopnamevermogen, wat zorgt voor een goede vochtisolatie. Naast vochtisolatie pakt GUTEX houtvezelisolatie ook andere factoren aan. Koeling in de zomer, warmte in de winter en het isoleren van geluid, zijn enkele voorbeelden die deze veelzijdige houtvezels aanpakken. Een extra voordeel is dat het product bouwbiologisch niet belastend zijn, dus goed voor de gezondheid en het milieu!

Twee vliegen in één klap met cellulose isolatie

Wilt u uw huis of bedrijf isoleren? Vaak is dit een investering die u doet op de lange termijn. U wilt er zo lang mogelijk profijt van hebben, toch? Om deze reden is het slim als u kiest voor cellulose isolatie. Deze manier van isoleren heeft niet alleen een hoge thermische isolatiewaarde, maar ook een hoge isolatiewaarde op het gebied van geluid. Dat is uniek! Doorgaans moet er de keuze worden gemaakt tussen geluid en temperatuur, maar door deze oplossing heeft twee vliegen in één klap! Isolatiespecialist Warmteplan biedt cellulose isolatie aan en denkt graag met u mee. Op die manier krijgt u passend advies voor uw woon- of werkruimte en kunt u snel aan de slag in een fijn geïsoleerde ruimte!

Cellulose isolatie: onbewerkte producten van de aarde

Veel bedrijven die werken met isolatiematerialen hebben de drang om deze materialen te bewerken. Best gek eigenlijk, want deze bewerkingen zijn helemaal nergens voor nodig. Dit bewerken is zelfs uiterst ongezond. Het bewerken en verwerken van producten op een onnatuurlijke manier zorgt regelmatig voor een slechter milieu. Kies voor isolatie die het milieu niet aantast. Warmteplan biedt enkel producten aan met een aantoonbaar lage milieubelasting. Voorbeelden hiervan zijn cellulose isolatie of GUTEX houtvezelisolatie. Het is bijzonder om te zien dat juist deze onbewerkte producten beter zijn voor onze gezondheid en goedkoper in de aanschaf. Door het gebruik van deze materialen wordt er tevens een energiebesparing bereikt die het milieu en de aarde ook ten goede komt.