Seedsearchservice

Bescherm uw goederen via de post

 

Een brief sturen, het klinkt misschien ouderwets, maar het is nog steeds alom aanwezig. Of het nu gaat om een brief sturen voor iemand zijn of haar verjaardag of dat het om een zakelijke aangelegenheid gaat, u wilt dat uw goederen beschermd worden via de post.

Iets waar postorderbedrijven en partijen die verzendingen maken mee te maken hebben is het veilig stellen van de inhoud van de verzendingen. Hoe blijven de goederen intact na versturen? De ontwikkelingen in de verpakkingen dragen bij om hier een antwoord op te formuleren. Voor de gemiddelde brieven is een luchtkussen envelop afdoende.

Bubbeltjes in luchtkussen enveloppen

Met de bubbeltjes in de luchtkussen envelop wordt er een dikkere barrière gevormd tussen de binnen- en buitenkant. Niet alleen het dikker worden van de laag is een factor, maar ook de schokabsorberende uitwerking ervan mag niet over het hoofd gezien worden.

Met de handige sluitingen is het mogelijk om de envelop meerdere malen te openen en sluiten zonder dat de verpakking hierdoor stuk gaat. Iets wat niet mag ontbreken bij het beschermen van uw goederen is het afstoten van water. Door het stevige papier met Polyethyleen (PE) te bewerken wordt dit gerealiseerd. Zeker weten dat die belangrijke verzending heelhuids aankomt op de plaats van bestemming? Maak gebruik van de nieuwe bubbeltjes luchtkussen enveloppen.

Verpakkingen groeien mee

De verpakkingsindustrie staat niet stil. De bedrijven groeien mee met de tijd en wat tegenwoordig een veelbesproken onderwerp is, is het klimaat. Ook hier zijn er vernieuwingen opgedoken, met name in het verwerken van het afval wat fysieke verzendingen met zich mee brengt.

Volgens dit artikel over afval produceren we in Nederland jaarlijks zo’n 500 kilo aan afval per persoon. Gelukkig wordt ongeveer 70 % van het papier naar de papierbak gebracht. Maar hoe zit het met de lastig los te halen onderdelen? Hier komen de nieuwe verpakkingen bij kijken. Door de enveloppen zo te maken dat het papier makkelijk te scheiden is van het plastic wordt het nu nog gemakkelijker om alles te scheiden!

Zoekt u iets groters?

Ook al komen de meeste postdozen en brievenbusdozen in verschillende formaten kan het voorkomen dat u iets groters zoekt. In dat geval zijn er de verhuisdozen of vouwdozen. Variërend van klein naar groot heeft u een ruim aanbod aan dozen waar alles in past.

Het nadeel hierbij is dat er geen ingebouwde bubbeltjeslaag in zit, dat zal dus los erbij gedaan moeten worden. Heeft u liever iets lichters? Dan zijn de verzendzakken de oplossing voor u. Deze worden vooral gebruikt bij textiel en kledingswebshops.