Categorie: Bedrijven

Wat kan de A3 methodiek voor uw bedrijf betekenen?

Soms is het lastig om je doelen te formuleren en consequent te blijven tijdens meetings, vooral binnen grotere bedrijven. Hier is de A3 methodiek voor ontwikkeld. Alles wat de mensen binnen je bedrijf nodig hebben om alle doelen, consequent en specifiek na te streven. Om zo duidelijkheid te creëren om te zorgen dat al uw werknemers hetzelfde doel nastreven. De A3 methodiek zorgt ervoor dat de doelen binnen uw bedrijf duidelijk en consequent zijn voor iedereen binnen je bedrijf. Dit kan vooral heel erg helpen bij grote bedrijven om zo onduidelijkheden te voorkomen en de visie van je bedrijf zo goed mogelijk na te streven.

Waar helpt de A3 methodiek mee binnen jouw bedrijf?

De A3 methodiek helpt je om voor duidelijkheid en consequentie te zorgen binnen je bedrijf, zodat alle werknemers en het management van je bedrijf hetzelfde doel nastreven. Er worden plannen gemaakt die in een toekomstplan komen te staan waaruit blijkt wat de strategie voor het komende jaar wordt en wat de te behalen doelen voor dat jaar zijn. Op elke afdeling van uw bedrijf wordt door de A3 methodiek duidelijk welke doelen er worden nagestreefd en wat de strategie gaat worden om de doelen te bereiken. Zo wordt de visie van je bedrijf als leidraad voor de rest genomen en komt uw bedrijfsidentiteit gelijk te staan aan uw bedrijfsimago. A3 methodiek zorgt voor verduidelijking en verbetering wat ook ten goede komt aan de werksfeer. Er ontstaat een lagere werklast wat mensen mentaal ten goede komt, waardoor er dus minder ziekmeldingen zullen plaatsvinden en mensen met een goed gevoel aan het werk gaan en plezier hebben in hun werk. Dit zal ook de klanttevredenheid ten goede komen, want een tevreden klant zorgt voor goede recensies. Goede online publiciteit zorgt voor nieuwe gebruikers of consumenten. Zo krijgt u gratis verdiende publiciteit zonder extra geld te hoeven spenderen aan marketing doeleinden. Je verdient deze publiciteit en is dus helemaal gratis.

Toyota Corolla short leasen

Nu bij Care Rent: De nieuwe Toyota Corolla short leasen

Het merendeel van de Corolla-leasers zal in de toekomst voor de 1.8 Hybrid met 122 pk kiezen. Deze keuze is dan ook zeer terecht omdat de Corolla zeer zuinig in gebruik is en het rijden heel gewoon en eenvoudig gaat. Het verbruik van 1:20 wordt zeker gehaald. En dan ook nog eens met 122 pk zal je goed je weg vinden in het verkeer. De krachtbron van de hybride 1.8 werkt zeer nauwkeurig samen met de CVT-automaat. Het is dan ook overduidelijk: De Toyota Corolla is erg ver met hybride aandrijvingen.

Prettige rijgedrag Toyota Corolla

Toyota is zeer tevreden over het onderstel van de Corolla, het stuurgedrag en het chassis. Dit komt mede door het TNGA-platform. De letters TNGA staat voor Toyota New Global Architecture zij vormen de basis van alle Corolla-modellen, maar en tevens van de Toyota Prius en C-HR. Door die laatste twee was eigenlijk al duidelijk dat TNGA garant staat voor een fijn weggedrag. Dit is dan ook zeker het geval bij de Corolla Hatchback. Als we de Corolla testen met hoge snelheid in serieuze bochten, blijkt deze hatchback zich dan ook prima en voorspel staande te houden. Kortom een sportieve, comfortabele en zuinige hatchback!

Met het stop-and-go-verkeer is de Corolla in zee in z’n nopjes, want de hybride aandrijflijn kan zich dan van zijn beste kant laten zien.

Nieuwsgierig? Bekijk ons shortlease aanbod online!

Wilt u deze nieuwe Toyota Corolla short-leasen? Vraag vrijblijvend via onze website een offerte bij ons op of bel ons, wij staan u graag te woord.

Onze Shortlease contracten zijn inclusief:

  • Na één maand kosteloos per dag opzegbaar
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Hulpdienst bij pech of schade
  • Vervangend vervoer
  • Allrisk verzekering
  • Ongevallen inzittende verzekering
  • Rente en afschrijving

Bekijk de nieuwe Toyota Corolla in actie:

 

https://carerent.nl/